Головна » 2015 » Квітень » 24 » А-Іванівський НВК
14:07
А-Іванівський НВК

Мужність і відвага крізь покоління

     Війна… Яке страшне слово! Мабуть, немає жодної родини, яку не торкнулися події Другої сітової війни . У когось загинули брати, чоловіки, хтось пішов на фронт і не повернувся, а хтось пропав безвісти… Скільки покалічених доль залишилось після війни!  З  таких  слів  почала  урок мужності вчитель музики А-Іванівського  НВК    Тимчук   Л.А

    Мої однокласники підготували цікаву інформацію про визволення А-Іванівки  від німецько-фашистських окупантів .

   Про ті  героїчні дні розповіла нам    Марченко Людмила Василівна ,свідок тих подій. Було цікаво, і в той же час нас проймала гордість, пошана до всіх воїнів, які загинули. Ніхто із присутніх учнів не залишився байдужим до почутого і побаченого. Людмила Анатоліївна  показала нам фільм «На безымянной высоте» .  Ми   побачили реальні фотодокументи, кінозйомку тих часів. Думаю, що кожен із нас замислився над подіями тих грізних і страшних для нашої країни часів. На завершення ми вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

     Учні нашого класу  зробили висновок, що треба завжди пам’ятати подвиг воїнів у роки  Другої світової війни , шанувати їх , допомагати.  Тому члени   волонтерського загону постійно надають посильну допомогу ветеранам. Нещодавно відвідали  та допомогли по господарству Байрак Галині Олександрівні , на долю якої випала війна.
    Я вважаю, що такі заходи дуже важливі для нашого покоління , бо це наша історія. А минуле треба знати, щоб в майбутньому не робити помилок.

Сауляк Юлія, учениця  8 класу А-Іванівського НВК

Переглядів: 405 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar