Головна » 2015 » Листопад » 16 » А-Іванівський НВК
17:20
А-Іванівський НВК

День толерантності в  А-Іванівському навчально-виховному комплексі

       У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу  в  А-Іванівському навчально-виховному комплесі  відбулися ряд заходів.

    Наша школа тематично оформлена: розклеєні прислів'я народів миру, висловлення мудреців  про терпіння й терпимість до іншого, притчі, історія появи слова «толерантність». Заходи, змінюючи один одного, заплановані на весь день: класні години, акції, конкурс малюнків .   

    Під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Оксани Павлівни Муленко   діти  створили барвисті малюнки, що  відображають дружбу й добрі стосунки між однолітками, у родині,  між народами світу,а учні  5 класу     склали проект «Як навчитися толерантності?».

    В 5-9х класах протягом дня проведено класні години  на тему: «Толерантність-шлях до миру»,  а в 2-4х класах на класних годинах  переглянули мультфільми і презентації про толерантність, провели  обговорення, бесіди.    

      Відбулася зустріч учнів 3 класу з ученицею, інвалідом дитинства,   Чоботовою Світланою, яка навчається на індивідуальній формі навчання.  Зустріч була тепла, радісна. Діти із співчуттям ставились до гості. Приготували своїми руками подарунки: сувеніри з природничого матеріалу, аплікації, букети квітів, м’яку іграшку, співали пісні. 

      Педагогом - організатором  Людмилою Анатоліївною Тимчук   проведено шкільну акцію «Дерево толерантності». Учням на листочках було запропоновано написати, що потрібно зробити, щоб світ став простором толерантності.

     Класними керівниками 9 та 10 класів проведено виховні години на теми:   «Толерантний ти - толерантний світ», «Толерантність», на яких  учні працювали  над створенням кодексу толерантності класу.    

                                      Л.А.Тимчук, педагог-організатор А-Іванівського НВК

Переглядів: 287 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar