Головна » 2015 » Листопад » 21 » А-Іванівський НВК
13:21
А-Іванівський НВК

   Герої ніколи не вмирають, герої в нашій пам’яті !

    На виконання  Указу Президента України № 633/2015 «Про відзначення   у 2015 році Дня Гідності та Свободи » та з метою гідного відзначення річниць початку доленосних для України подій  Помаранчевої революції та Революції Гідності, віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси  в  А-Іванівському НВК  з 16 по 20 листопада 2015 року  були проведені ряд  заходів.

         Класний керівник  10 –А класу Валентина Леонідівна Березовенко 

провела   урок – реквієм «Не зорі падають із неба – зірки ідуть у небеса».

        Класні години пройшли у 6 класі на тему : «Герої ніколи не вмирають, герої в нашій пам’яті»,   класний керівник 6 класу Наталія Іванівна  Бєлощук  , в 11класі   -  «Небесна Сотня: герої не вмирають», класний  керівник   Олег Борисович Березовенко .

      Вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв Небесної Сотні на виховних годинах у 9 класі ,класний керівник Микола Олександрович Байтаз  «Небесна Сотня (Як це було?) та у 7 класі ,класний керівник Галина Петрівна Гуцол   - «Небесній Сотні – шана і молитва».

    Класовод  Олена Анатоліївна Сологуб провела годину спілкування для молодших школярів на тему : «Герої не вмирають», а класний керівник Оксана Павлівна Муленко у 5 класі  - «Вічна пам’ять героям Небесної Сотні».

    Керівник  вокального  ансамблю «Калинонька» БДЮТ Людмила Анатоліївна Тимчук  зняла кліп на пісню «Над землею тумани».

                                                  Т.І.Жорнова, директор А-Іванівського НВК    

                        

 

 

 

Переглядів: 388 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar