Головна » 2015 » Листопад » 27 » А-Іванівський НВК
09:22
А-Іванівський НВК

Це потрібно не мертвим , а живим

    З метою гідного вшанування пам’яті жертв голодоморів  в Україні з  23 по 27 листопада 2015 року в А-Іванівському навчально-виховному комплексі  класні керівники  проводили  обговорення  та бесіди з учнями за районною Книгою Пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні «У скорботних 1932-1933 роках» (Миколаївський район. Одеська область) та обласним томом «Національної Книги пам’яті жертв Голодомору 1932-1933років в Україні. Одеська область». 

 Вчитель образотворчого мистецтва Оксана Павлівна  Муленко провела  шкільний    конкурс    дитячих   малюнків    «Голод в Україні».

  Класним керівником 8 класу  Оленою Іванівною Варзар  проведено  усний  журнал «Зламана гілка народу», під час якого учні переглянули   відеофільм  «Голод».                                          

 Протягом  тижня   в 7-11 класах пройшли  виховні години на тему: «Це потрібно не мертвим , а живим» .

    Спільно з сільською  дитячою бібліотекою для учнів 6-8 класів проведений літературно – історичний   диспут  «Україно! Україно  - серце моє, ненько! Як згадаю твою долю,  заплаче серденько».

 Шкільний бібліотекар Алла Григорівна  Щаблевська оформила виставку художньої та публіцистичної літератури, присвячену тематиці голодоморів в Україні.

                            Т. І. Жорнова, директор А-Іванівського НВК

Переглядів: 351 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar