Головна » 2015 » Грудень » 7 » А-Іванівський НВК
11:04
А-Іванівський НВК

Тиждень патріотичного виховання в А-Іванівському НВК

           З 30 листопада по 4 грудня 2015 року  в А-Іванівському НВК пройшов тиждень патріотичного виховання. Відкрився цей тиждень урочистою лінійкою для учнів 5-11 класів «Я громадянин і патріот України», яку підготували учні 6 класу під керівництвом класного керівника Бєлощук Наталії Іванівни.            Родзинкою тижня стало свято «Схилимо зброю перед красою», яке  підготували учні 6 класу  разом з класним керівником  Наталією Іванівною Бєлощук та педагогом-організатором  Людмилою Анатоліївною Тимчук . Свято проводилося з метою  сприяння патріотичному вихованню учнівської молоді, спонукання особисті до осмислення себе як частинки великого українського народу, пробудження національної самосвідомісті.

       Учні 5-7 класів взяли активну участь у конкурсі малюнків «Моя найкраща в світі сторона чарівна» та конкурсі  патріотичної пісні.

     Протягом тижня відбулися  виховні години «Патріотизм – це не любов до ідеї, а любов до Вітчизни», які підготували 8 та 9 класи під керівництвом Варзар Олени Іванівни  та Байтаза Миколи Олександровича. Учні 7 - го класу разом з класним керівником Гуцол Галиною Петрівною  на годині спілкування розказали про державні і народні символи України .  Учні 10-А класу , класний керівник Березовенко Валентина Леонідівна ,  пригадали  про такі українські звичаї, як вітання гостей з рушником та короваєм, про особливості українського народного одягу та дівочого вінка.

       2 грудня учні 11 класу пригадували основи стройової підготовки на відкритому уроці курсу «Захист Вітчизни». Учні дізналися, з чого складається гвинтівка, як наводити приціл, з яких частин складаються різні види гранат, принцип їхньої дії, опановували обережне ставлення зі зброєю.

                Л.А.Тимчук , педагог-організатор А-Іванівського НВК

 

Переглядів: 328 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar