Головна » 2015 » Грудень » 11 » А-Іванівський НВК
15:19
А-Іванівський НВК

               «Виконуй свої обов’язки, поважай правопорядок і закон»

 

       Кожен з нас - і дорослий, і малий - є повноправним членом суспільства, його невід’ємною частиною, вільним і рівним у своїй гідності та правах. Першим кроком для повної реалізації себе як повноцінного громадянина є ознайомлення з основними правами та обов’язками.

     З 7 по 11 грудня 2015 року  в А-Іваніввському НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів- ДНЗ»  тривав Тиждень правових знань під гаслом «Виконуй свої обов’язки, поважай правопорядок і закон». Заходи Тижня були спрямовані на поглиблення знань дітей про їх обов’язки та права, що регламентуються головним документом – Конституцією України.

    Пізнавальними і корисними були всі заходи, проведені в рамках тижня правових знань. Класний керівник 9 класу Микола Олександрович Байтаз разом з учнями  підготував та провів загальношкільну лінійку «Наші права та обов’язки».

     Учні 1- 7 класів брали участь у конкурсі малюнків «Права і обов’язки дітей»,  активними були учні Орленко Єлизавета, Силенко Олег, Шевцова Вікторія, Хачатрян Діана, Грищенко Дарія.

    Усі бажаючі мали можливість познайомитися з тематичною виставкою літератури «Виконуй свої обов’язки, поважай правопорядок і закон», що організувала шкільний бібліотекар Алла Григорівна Щаблевською.  

    Учні 9 класу випустили правовий бюлетень «Кримінальна відповідальність та хуліганство» та правознавчу газету  «Конвенція ООН про права дитини»

     Педагог-організатор  Людмила АнатоліївнаТимчук показала школярам          1 – 4 класів   мультфільми на правову тематику:  «Маленька людина в великому місті» .

   Також організовані брейн – ринг між учнями 6 – 7 класу «Знай і поважай закон»,   диспут «Чим відрізняється злочин від проступку» для 9 – 11 класів.

    Класні керівники 1 – 11 класів підготували і провели виховні години на тему тижня.

   Тиждень завершився, але ми сподіваємося, що набуті під час  проведених  заходів знання продовжуватимуть жити і утверджуватися у житті кожного учасника. Без сумніву, проведена робота сприятиме попередженню правопорушень, а, можливо, слугуватиме  вибору  майбутньої  професії.

                                                Т.І.Жорнова, директор А-Іванівського НВК  

Переглядів: 307 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar