Головна » 2016 » Червень » 3 » А-Іванівський НВК
14:11
А-Іванівський НВК

Непомітно пролетів ще один навчальний рік, але в А - Іванівському  НВК тиша не настала. Для дітей гостинно відчинив свої двері пришкільний табір «Дивограй». Господарями табору стали 54 хлопчиків та дівчаток.   Як не намагається погода ставати на перешкоді відпочинку, веселощам, сміху, конкурсам, змаганням не має меж.

Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Літо – це окрема маленька республіка. Саме тому літній пришкільний табір має бути джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я.

Усю виховну роботу табору колектив спрямовує на те, щоб допомогти дітям розкрити свої творчі здібності, позбавитися комплексів та страхів, допомогти дітям порозумітися між собою, пізнати один одного краще. Свою роботу колектив табору спрямовує на оздоровлення дітей, як фізичне, так і моральне. Адже дитина – це скринька з фантазією, талантом, упевненістю в собі, її просто потрібно вчасно відкрити.

На відкриття табору відбувся святковий концерт, який приготували  діти разом з вихователями та вчителем музики.

На День захисту діти взяли участь у  конкурсі малюнка на асфальті   «Права очима дітей».  В сільському  Будинку культури для них була підготовлена святкова програма . Після концерту всіх дітей було запрошено до святкового столу, де було багато різних солодощів.

Бібліотекарем  А-Іванівського бібліотечного філіалу  Хлівною Вірою Юріївною   проведений  для юних читачів День казки. Він дав можливість дітям проявити свої артистичні  та режисерські здібності, адже загони повинні були не лише інсценізувати казку, а ще й придумати свій неповторний сюжет. В інсценізації брали участь усі   загони, це допомогло дітям згуртуватись та проявити себе. Перед виступами загонів було проведено казкову вікторину. Діти  згадали відомі казки й мультики та їх персонажів.

Л.А.Тимчук, педагог-організатор А-Іванівського НВК

 

Переглядів: 363 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar