Головна » 2016 » Вересень » 21 » А-Іванівський НВК
09:07
А-Іванівський НВК

Увага! Діти на дорозі!

   Щороку в А-Іванівському НВК проводиться тиждень "Увага! Діти на дорозі!". В рамках цього тижня в закладі проходять профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху. Головною метою заходу є збереження життя і здоров'я дітей на дорогах.

   Класні керівники, класоводи проводили бесіди-інструктажі з тем: «Мій шлях до школи», «Зі знаками дружи – не знатимеш біди», «На дорозі – небезпечно, то ж обачним бути доречно», «Дорожні правила вивчай - про здоров'я своє дбай ».

Черговий 7 клас,  класний керівник Бєлощук Наталія Іванівна, провів усний журнал «Правила руху пішоходів і водіїв».

Педагогом – організатором Людмилою Анатоліївною Тимчук  проведена вікторина знавців дорожнього руху «Мій друг – дорожній рух» з учнями 5 – 10 класів.

З учнями початкових класів провели виховні заходи «У гостях в світлофора Моргайлика» та «Світлофорова наука», перегляд профілактичного мультфільму з безпеки дорожнього руху, метою яких було нагадати дітям правила дорожнього руху. Діти взяли участь у конкурсі малюнків.

 Виставку літератури з безпеки дорожнього руху «Правила дорожні знаю, їх я завжди пам’ятаю» у шкільній бібліотеці організувала Щаблевська Алла Григорівна.

Л.А.Тимчук, педагог-організатор А-Іванівського НВК

 

Переглядів: 269 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar