Головна » 2016 » Листопад » 27 » А-Іванівський НВК
16:17
А-Іванівський НВК

Ті дні у пам'яті народній

    З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та пам’яті Жертв Голодомору, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України в А – Іванівському НВК пройшов тиждень

«Ті дні у пам’яті народній».

Була проведена тематична лінійка до річниці Революції  Гідності  «Народ мій є, народ мій завжди буде, ніхто не переможе мій народ» .

На виховних годинах 5-11 класах на тему «Революція Гідності та Свободи: як це було…» учні мали змогу більш детальніше дізнатися про початок Революції та її героїв, також було показано відеоматеріали про жертовність та героїзм українського народу, відданість волонтерів та підтримку усього населення. Учні  переглянули  документальний фільм «Рейд. Сила нескорених», під час якого учні побачили реальні події, які відбувалися на Майдані.

  Цікавим та змістовним був круглий стіл «Моя громадянська позиція», який відбувся  23 листопада . Ведуча Бєлощук Наталія Іванівна нагадала присутнім про героїчні події тих  «чорних» днів листопада 2013 р. – лютого 2014, про початок національної революції. Розповідь супроводжувалась документальними кадрами. Насамкінець усі присутні вшанували пам’ять Небесної Сотні хвилиною мовчання.

25 листопада відбувся усний журнал «Ті дні у пам’яті народній» присвячений дню пам’яті жертв голодомору  та бесіда з учнями 1-4 класів про лихо голодомору у кожній сім’ї.

  Бібліотекарем Щаблевською А.Г. було проведено урок пам’яті «Ангели Майдану» та оформлено стенд .

  Учні 5-7 класів відвідали дитячу бібліотеку. Бібліотекар Хлівна Віра Юріївна провела годину спілкування «У нас єдина мета - Україна свята».

26 листопада учні навчально-виховного комплексу взяли  участь в акції «Запали свічку».

 

       Л.А.Тимчук, педагог-організатор А-Іванівського НВК

       

 

Переглядів: 238 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar