Головна » 2017 » Січень » 27 » А-Іванівський НВК
14:08
А-Іванівський НВК

 

Тиждень історії в А-Іванівському НВК

З 23 по 27 січня 2016 року в А-Іванівському навчально-виховному комплексі пройшов тиждень історії на тему:«Боротьба за Українську державу у 1918-1920 рр.».

Незабутні враження залишилися в учнів 5-х та 11-х класів від виховного заходу, присвяченому Дню Соборності України «Співаєм славу тій події і тепер», який підготував і провів черговий 10 клас .

   Бібліотекар Щаблевська А.Г. організувала книжкову виставку на тему: «Сторінки боротьби за українську державність». В шкільній бібліотеці учням пропонувався огляд історичної літератури, яка рекомендувалася для позакласного читання. Проведено бібліотечний урок у 2 класі на тему: «Герої Крут».

Впродовж тижня пройшло чимало цікавих та змістовних заходів. Серед них  інтелектуально – розважальна гра для учнів 7-9-х класів  «Історичний марафон» та для 5-6 класів «Подорож у минуле», які підготував вчитель історії Байтаз Микола Олександрович

    27 січні була проведена урочиста лінійка до чергової річниці трагедії та героїзму під Крутами.

    Учнями 10 класу організовано фотовиставку: «Крути – символ національної честі і гордості» та «Портретна галерея борців за українську державність».

 Класними керівниками 1 – 11 класів  проведено уроки мужності .

                                             Л.А.Тимчук, педагог-організатор А-Іванівського НВК

 

Переглядів: 286 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar