Головна » 2017 » Червень » 2 » А-Іванівський НВК
13:10
А-Іванівський НВК

 

День захисту дітей в пришільному таборі "ДивоГрай"

при А-Іванівському НВК

Ось і настало довгождане літо. Діти з цікавістю беруть участь в різних конкурсах, змаганнях, екскурсіях, які проводяться в пришкільному таборі «ДивоГрай» при А-Іванівському НВК.

 Святково пройшло відкриття табору: провели конкурс загонових девізів, закличок, пісень. Шкільним психологом був проведений тренінг «Здоров’я – цінність нашого життя». В цей день ми ще відвідали пришкільний табір «Калинонька» при Левадівському НВК зі святковим концертом.

 Також  ми побували в будинку одиноких непрацездатних громадян, де порадували їх запальними танцями та веселими піснями. Цього дня ми приймали гостей -вихованців пришкільного табору  Стрюківської ЗОШ.

   В День захисту дітей провели конкурс малюнка на асфальті «Яскравий світ дитинства» і відвідали місцевий центр дозвілля, де працівники культури провели цікаві конкурси, змагання, розваги. За участь дітей у конкурсно -   розважальній програмі «Ми майбутнє твоє, Україно!».Діти  ласували  солодощами, які надали місцеві підприємці: Куліш Т.Л., Олійник А.Ю., Прокопенко Є.С.

   Л.А.Тимчук, педагог-організатор А-Іванівського НВК

Переглядів: 235 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar