Головна » 2017 » Червень » 12 » А-Іванівський НВК
08:35
А-Іванівський НВК

Цікаво жити в "Дивограї"!

Цікаво та насичено проходять дні у пришкільному таборі «Дивограй» при А-Іванівському НВК.

День спорту та здоров'я показав, що вихованці кожного загону готові з гідністю подолати поставлені завдання. Діти продемонстрували свою вмілість, швидкість, спритність, витримку та спортивний характер.

Між загонами табору був проведений конкурс малюнків «Я люблю тварин», в якому  вихованці показали свій хист до малювання. Кожен учень створював картину з великим натхненням. Виконані роботи одержали високі оцінки.

Цікавою була екскурсія до Свято-Іоанно-Богословської церкви с.Покровки Любашівського району. Діти мали змогу роздивитися чудову архітектурну споруду та дивовижні ікони.

Одним із найкращих заходів в пришкільному таборі являється конкурс «Наш табір має талант»(Євробачення 2017), в якому діти продемонстрували свій хист до виконання сучасних пісень. Після сніданку вихованці табору здійснили похід до дендропарку «Мар’їн Гай». Тут вони грали у спортивні ігри, «Футбол» та «Волейбол», різноманітні рухливі ігри. Відпочинок на природі проходив швидко, весело та цікаво. А так відпочивати дуже приємно і затишно.

День подорожі почався екскурсією до річки Тилигул. Діти мали змогу насолодитися красою місцевої природи. В цей день ми відвідали музей в с.Левадівка. Учні із задоволенням прослухали розповідь працівника музею про життєвий і творчий шлях сатирика С.І.Олійника та декламували його гуморески. Після чого відвідали картинну галерею М. Вилкуна в приміщенні Левадівського НВК. Сповнені нових емоцій, незабутніх вражень вихованці табору повернулися додому.А день закінчився конкурсом фотокарток «Смішні моменти із мого життя».

З інтересом діти прийняли участь у конкурсно-розважальній програмі «Містер та Міс ДивоГрай 2017». Сподобалися учням завдання: створити казковий портрет, намалювати товаришеві тату, проімітувати під музику людей і тварин в русі. День завершився конкурсом малюнків долоньками. Учасники разом з вихователями виготовили плакат «Долоньки єднання».

В День квітів школярі проявили фантазію, вигадку, продемонструвавши оригінальні букети під час конкурсу «Квіти рідного краю».

 

Н.В. Бенькова, керівник пришкільного табору «Дивограй» при А-Іванівському НВК

 

Переглядів: 258 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar