Головна » 2016 » Травень » 16 » Амбарівський НВК
10:34
Амбарівський НВК

Міцна родина-міцна Україна

20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім'ї, який відзначається щороку 15 травня.

     Учні Амбарівського НВК разом з педагогом-організатором Л.П. Лозан та керівником драматичного гуртка  БДЮТ Ж.В. Чумаченко  підготували і провели родинне свято «Міцна родина – міцна Україна». До цього дня учні готувалися із великим задоволенням, адже  запросили  своїх самих дорогих людей – татусів, матусь, дідусів та бабусь.

     Свято відкрили словами: «Ми всі – український народ, який складається з родин – малих і великих, дружних і працьовитих. Родина – це не тільки рідні, родичі. Це і наш клас, і наша школа, і весь народ український. Родина до родини – народ. А щоб нашому українському роду не було переводу, потрібно берегти його, шанувати. Сьогоднішнє свято – це освідчення в любові до своєї сім’ї, бажання зробити для неї щось приємне.

                                       Сім’я, родина, рід –які слова святі!

                                        Вони потрібні кожному в житті.

                                       Якщо зміцніє хоч одна родина-

                                        Міцніша стане наша Україна!»

     Протягом всього заходу учні багато подарували пісень, танців та віршів присутнім гостям. Хоча «гостями» їх важко назвати, бо вони почувалися, ніби в колі дружньої родини , адже школа – це також сім’я.

     Проводилися різні конкурси, в яких на рівні з учнями брали участь і дорослі.

     Змістовно, весело і захоплююче пройшла ця зустріч. І батьки і діти отримали багато позитивних емоцій.

     В кінці свята слово взяла директор  Амбарівського НВК М.І.Балабан. Вона щиро подякувала всім за те, що взяли участь у святі. І  побажала  всім – дорослим і дітям – завжди пам’ятати про тих, хто дав нам життя. «Тож бережіть батьків, діти, будьте їхньою опорою та надією! Бажаю вам усім любові від батьків, поваги від дітей, а щастя і здоров’я від Бога!».

М.І.Балабан , директор Амбарівського НВК

Переглядів: 218 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar