Головна » 2015 » Листопад » 27 » Антонюківський НВК
10:09
Антонюківський НВК

   Трагедія ХХ століття - Голодомор в Україні

   У період з 23.11.15 по 27.11.15  в Антонюківському навчально-виховному комплексі  було проведено ряд заходів з метою вшанування пам’яті жертв голодоморі та направлені  на донесення до школярів масштабів жорстокості, з якою винищували український народ, виховання особистої стурбованості кожного за події тих років.

    У рамках раніше складеного плану було     приспущено прапор та вшановано пам’ять загиблих від голоду хвилиною мовчання.

Класні керівники старшокласників у вівторок провели класні виховні години.

  27 листопада  проведено загальношкільний урок-реквієм на тему:  «Трагедія ХХ століття» - голодомор в Україні» ,  на якому увазі учнів було запропоновано перегляд документальних відео- та фотоматеріалів, що дали змогу унаочнити жорстокі факти із життя українського народу у 1932-1933 роках.

  В уяві кожного постали жахливі картини знущання над українцями: опухлі і змучені від голоду діти, зневірені та знедолені дорослі, люди похилого віку.

Вчитель історії Василь Олександжрович Саломатін розповів  про «закон п’яти колосків». Від озвучених та проілюстрованих фактів у багатьох школярів та учителів на очах з’являлися сльози.

 На шкільному конкурсі учнівських творчих робіт: «Голодомор 1932-1933 років. Україна пам’ятає», були представлені малюнки, плакати, реферати, композиції.  

К.П.Прудка,заступник директора з навчально- виховної роботи Антонюківського НВК

Переглядів: 298 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar