Головна » 2015 » Грудень » 7 » Антонюківський НВК
12:26
Антонюківський НВК

 

Гра- змагання "10 кроків до генерала"

   Колектив Антонюківського НВК завжди дбайливо береже та примножує народні звичаї , традиції та свята. Ось і в цьому році  7 грудня   в нашій школі відзначали День Збройних Сил України.

   Між юнаками 10-11 класів була проведена військово – патріотична гра «10 кроків до генерала».

  Основна мета гри полягає в тому, щоб розвивати розумові та фізичні здібності, кмітливість;  виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного.

   За короткий час дві команди пройшли незвичну службу – шлях від рядового до генерала. У поєдинку зустрілися команди учнів 10 та 11 класів.  Зустріч відразу набула захоплюючого характеру, адже привітання учасників, змагання були добре підготовленими. Учасники проявляли вміння діяти швидко та приймати правильні рішення і справжню волю до перемоги. Впродовж гри команди-суперниці достойно проявили себе в конкурсах «Миття казарми», «Полігон», «Пришити гудзик», «Наряд по кухні», «Лист додому» та інші Показали вміння та спритність, а також свої творчі здібності.

  Це була цікава гра, яка сприяла вихованню патріотичних почуттів до рідної країни. Журі – міністри оборони щедро нагородили учасників зірочками на погонах.  

О.В. Астрахов ,  О.С. Губа, вчителі фізичної культури Антонюківського НВК  

Переглядів: 320 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar