Головна » 2016 » Червень » 16 » Антонюківський НВК
15:53
Антонюківський НВК

 

Відпочинок у мовному загоні "Непереможні" пришкільного табору відпочинку при Антонюківському НВК

       З 30 травня по 16 червня 2016 року на базі Антонюківського НВК у складі пришкільного табору відпочинку працював мовний загін «Invincible» (Непереможні). Основними тематичними напрямками діяльності мовного загону були лінгвокраїнознавчий, туристичний та інтелектуально-розважальний. Метою було познайомити дітей з традиціями, звичаями, побутом людей тих країн, мову яких вони вивчають, ознайомити дітей з цікавими місцями та визначними пам’ятками англомовних країн. Також увагу було приділено й іншим розмовним темам повсякденного життя для покращення вміння дітей висловлювати свої думки, розповідати про своїх рідних та друзів, захоплення та хобі.

       Для роботи мовного загону використовувалися різноманітні навчальні матеріали, а саме відеопрезентації, аудіоматеріали, навчальні фільми та мультфільми, матеріали для вікторин, фотоматеріали.

       Діти створили герб, придумали девіз загону та речівку. Атмосфера під час роботи літнього табору була дружня, весела, сприятлива до комунікації. Діти висловили бажання взяти участь у мовному загоні і в наступному році.

Кідготко Р.С., вихователь мовного загону

пришкільного табору відпочинку

Переглядів: 272 | Додав: Вікторія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar