Головна » 2016 » Вересень » 22 » Антонюківський НВК
14:15
Антонюківський НВК

Шкільна виставка "Щедрість рідної землі"

   16 вересня 2016 року  в Антонюківському НВК відбулася традиційна осіння виставка «Щедрість рідної землі».

   Взяти участь у виставці мали змогу учні 1-11 класів. Різноманітність виробів з природного матеріалу вражала своєю фантазією та вмінням дітей використовувати підручний матеріал для створення своїх шедеврів.

   З насіння клену, ясена та різних круп учні створили картини осіннього пейзажу, натюрморти. З жолудів дуба з’явилися грона винограду, намисто, а з шипшини – коралі. А яка ж виставка без возу, навантаженого дарами осені? У межах акції «Українська паляниця» діти разом зі своїми мамами напекли печиво, короваї і справжню Золоту Осінь.

   Слід зазначити, що в цьому році виставка носила досить патріотичний характер:  панно «Незалежній Україні – 25» (9 кл.),  «Герб моєї держави» (5 кл.),  «Без верби і калини – немає України»  (5 кл.),  «Україна калинова»  (6 кл.). Завершили  виставку  славнозвісні  баба  Палажка  та баба Параска (11 кл.). Виставка тривала протягом дня, тому що на кожній перерві учні презентували свої роботи. Кращі роботи були відібрані на районну виставку «Щедрість рідної землі».

                         В.Г.Ющенко, педагог-організатор Антонюківського НВК                           

 

Переглядів: 276 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar