Головна » 2017 » Лютий » 21 » Антонюківський НВК
10:55
Антонюківський НВК

Пам'яті Героїв Небесної Сотні

Патріот живе  у єдності зі своїм народом, адже життя народу стає його власним життям.

З метою вшанування пам’яті  Героїв Небесної Сотні, виховання любові до Батьківщини  та національно-патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України в Антонюківському НВК  протягом

16 – 20 лютого 2017 року було проведено цикл заходів, присвячених Памяті Героїв Небесної Сотні.

Протягом тижня учні школи брали участь в декламуванні віршів, присвячених полеглим за свободу,  учні старших класів виклали своє бачення на події, що сталися  під час Революції Гідності, в  творах на тему «Моя громадянська позиція», запалили свічку Памяті 20 лютого       .

20 лютого відбувся загальношкільний  виховний захід «А Сотня  відлетіла в небеса», в якому активну участь взяли учні 10 класу та вчитель історії Гудзенко С.А.

Переглядаючи відеофільми «Революція Гідності та Свободи: як це було…» та «Небесна Сотня», учні побачили реальні події, що відбувалися на Майдані.

Екскурс по визначних подіях України, які були пов’язані з боротьбою українського народу за свою свободу провела вчитель Гудзенко С.В. Вчитель української мови та літератури Карауш О.В. зачитала уривки із творів  учнів 10 класу на тему «Моя громадянська позиція». На завершення заходу був показаний відеофільм «Небесній Сотні присвячується», після якого присутні вшанували память Героїв хвилиною мовчання.

                     К.П.Прудка, заступник директора НВР Антонюківського НВК                                

 

   

Переглядів: 285 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar