Головна » 2017 » Березень » 10 » Антонюківський НВК
12:02
Антонюківський НВК

Шевченкова весна

Знов прийшла на землю Шевченкова весна. 9 березня виповнилося  203 роки з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. З метою виховання в учнів глибокого почуття любові і гордості за Україну, готовності бути причетним до її великих звершень, бути гідним славного минулого українського народу, у якого були такі генії як Тарас Шевченко; розвитку творчих здібностей учнів, вміння розуміти прекрасне в Антонюківському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» вчителем української мови та літератури Прудкою К.П. було проведено виховний захід «Шевченкова весна».

Учні разом із вчителем та ведучими заходу пройшли життєвими шляхами  великого Кобзаря, читали вірші. Був переглянутий фільм «Черкаський край – батьківщина Т.Г.Шевченка». Активними учасниками читання віршів Т.Шевченка були учні 9 класу Кравченко Анастасія, Комарніцька Руслана, Комарніцька Ярослава, Іванова Марія,  1 кл. – Попович Аліна, 5 кл. – Яковенко Ольга, Курочкіна Ангеліна, Махиненко Володимир.

Протягом 9-10 березня вчителем образотворчого мистецтва та художньої культури було організовано та проведено конкурс та виставка малюнків за творами Т.Шевченка. Бібліотекарем Молодець Г.Я. підібрана цікава книжкова виставка творів великого Кобзаря.

К.П.Прудка, заступник директора з НВР    Антнюківського НВК                 

 

 

 

 

Переглядів: 262 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar