Головна » 2015 » Лютий » 17 » Дитячі малюнки
09:54
Дитячі малюнки

Тепло дитячих сердець

 

Все частіше на українських телеканалах з’являються соціальні сюжети про те, що наша армія потребує підтримки. Це дійсно так. На Сході країни наразі ведеться запекла боротьба із проросійськими сепаратистами, у

 

ході якої щодня гинуть наші хлопці. Вони віддають свої життя за те, аби ми жили під мирним небом. Будь-яка звісточка з дому є для них символом того, що вони виконують завдання у зоні АТО недаремно.

 

 

Саме тому дошкільнята Миколаївського району підготували для воїнів-учасників АТО малюнки, які зберігають тепло дитячих сердець. Малюнки буде передано Одеській 28 механізованій бригаді.

 

 

 

Кожна дитяча робота пронизана щиросердечними побажаннями українським солдатам якнайшвидше повернутися додому з перемогою, любов’ю до України та бажанням жити у мирі. Моральна підтримка українським воїнам зараз потрібна не менше, ніж речі першої необхідності, медикаменти.

 

 

 

 

 

Ось такі малюнки не лише розчулюють та викликають тугу за дітьми у батьків, які воюють на східному фронті, але й загартовують психіку молодих бійців.

 

 

 

 

 

Сподіваємося, що роботи дошкільників Миколаївського району стануть для вояків справжніми оберегами, подарують впевненість у власних силах і перемозі.

 

 

 

 

 

 

Дякуємо всім батькам і дітям, які в міру своїх можливостей допомагають українським воїнам-захисникам, даруючи часточку свого тепла і душі.

                                            Семко Ю.М., методист РМК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 3082 | Додав: Vthitel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar