Головна » 2016 » Листопад » 15 » ДЮСШ
10:06
ДЮСШ

 Змагання з футболу

  10 листопада 2016 року у спортивному залі Миколаївського НВК відбулися обласні зональні змагання з волейболу серед дівчат у програмі Спартакіади загальноосвітніх навчальних закладів.

 Прийняли участь  команди Березівського району, Лиманського (Комінтернівський), Іванівського та Миколаївського районів. Команди змагалися по круговій системі. У напруженій та безкомпромісній боротьбі І-е місце посіла команда Іванівського району, яка у грі за І-ІІ-е місце здолала команду Березівського району лише у третій партії. Також у важкій боротьбі наші спортсменки виграли у команди Лиманського району та у підсумку посіли почесне ІІІ-е місце.

  Команду Миколаївського району склали Якубовська К., Козловська Д., Діденко А., Чайка К., Бодугай О., Пономаренко О., Перевізнюк В. усі Миколаївський НВК, Корнеєва А., Лиса Д. – Олексіївський НВК.

  11  листопада 2016 року у Миколаївці відбулися районні змагання з волейболу серед юнаків у програмі  Спартакіади загальноосвітніх навчальних закладів. Прийняло участь п’ ять команд : Ульянівський, Олексіївський, Антонюківський, Миколаївський  НВК та Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ст.

    За підсумками змагань І-е місце посіла команда Миколаївського НВК, ІІ-е місце – Антонюківський НВК, ІІІ-е місце Ульянівський НВК.

  Кращі гравці будуть зараховані до збірної команди Миколаївського району на обласні змагання,  які відбудуться у Миколаївці  17 листопада 2016 року.

    12 листопада на стадіоні смт Миколаївка відбулася чергова зустріч чемпіонату Одеської області (зона-«Північ») серед команд ДЮСШ «Дитяча ліга» з футболу. Нашими гостями були футболісти з смт  В.Михайлівка.

     Гра проходила за перевагою наших футболістів, але як це часто буває ,м ‘яч у ворота не попадав. Переломним стала кінцівка другого тайму, Миколаївці ще нажали і нарешті забили такий бажаний гол. Другий гол не забарився, від розгрому гостей врятував свисток судді. Голи у нашій команді забили Олексій  Дмитро та Павлечко Андріан.

  Наступну зустріч наша комана проведе на виїзді у Окнянському районі 19 листопада 2016 року.

 Рахунок гри:

 Кодима – Миколаївка   1-2

Миколаївка – Захарівськ (Фрунзівка)  3-3

Подільський(Котовський)р-н – Миколаївка 0-3

м. Подільск – Миколаївка  -  3-0

Ширяєво – Миколаївка   6-3

Миколаївка  - В-Михайлівка  2-0

                                                 В.В. Кузьмін, директор Миколаївської ДЮСШ

 

Переглядів: 323 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar