Головна » 2015 » Листопад » 21 » Ісаївський НВК
12:34
Ісаївський НВК

Революція гідності: ми маємо пам’ятати

       В Ісаївському НВК «ЗОШ  І-ІІ ст – ДНЗ» 20 листопада 2015 року відбулися ряд заходів  з відзначення Дня Гідності та Свободи.

    Метою їх проведення було утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної  інформації про доленосні події в Україні. Педагогічний та учнівські колективи з відповідальністю  та пошаною віднеслися до відзначення про проведення Дня Гідності та Свободи, намагалися якомога більше приділити уваги  національному та патріотичному вихованню підростаючого покоління.

     Молодші школярі разом з класним керівником Надією Василівною Ісаєнко   написали листи підтримки для військових. Серед учнів 8-9 класів проведені уроки мужності на тему: « Пам'ять серця» та вшановано пам'ять загиблих під час Революції Гідності хвилиною мовчання. Для учнів 5-7 класів були проведені виховні години на тему: « Революція гідності: ми маємо пам’ятати».

     Випускник Ісаївської ЗОШ Сергій Анатолійович Байлюк, побував в зоні АТО. Він на щастя , повернувся живим додому і завітав до рідної школи. Сергій Анатолійович поділився з учнями 2-4 класів своїми враженнями, а їх було чимало.

      Учні 9 класу разом з бібліотекарем Аллою Іванівною Албул   переглянули  періодичні видання про Революцію Гідності.

                                                Н.І. Кішларь  , педагог-організатор Ісаївського НВК

Переглядів: 352 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar