Головна » 2015 » Грудень » 3 » Ісаївський НВК
11:05
Ісаївський НВК

Семінар-практикум вчителів 1-х класів 

      1 грудня  2015  року  на базі  Ісаївського  НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ»  відбувся районний семінар-практикум  вчителів 1-х класів на тему: «Організація навчально-творчої діяльності молодших школярів на уроках навчання грамоти».

    Учасники семінару побували на уроці у вчителя початкових класів Мазуренко Тамари Михайлівни, яка показала відкритий урок навчання грамоти у 1-му класі  з застосуванням   інтерактивних методів та технологій навчання. У теоретичній   частині семінару вчителі обговорили проблеми, які виникають на заняттях з першокласниками. Наливайко Т.В. розповіла про види навчально-творчої діяльності молодших школярів на уроках читання, Чекан А.Ф. окреслила процес формування в учнів  усвідомленого розуміння прочитаного, Шевченко О.В. познайомила вчителів із вправами та ігровими завданнями для розвитку навички читання.

      Чудак Людмила Георгіївна, вчитель початкових класів, запросила до себе на відкриту виховну годину «Людина починається з добра!». Другокласники багато розмірковували, інсценізували, проводили інтерактивні ігри, під пісню «Диво-чарівник» учні виконували музичну фізкультхвилинку з елементами танцювальних рухів, переглядали фрагмент мультфільму: «Просто так!».

 

Чудак Л.Г., Мазуренко Т.М., вчителі Ісаївського НВК

Переглядів: 330 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar