Головна » 2016 » Січень » 12 » Ісаївський НВК
10:58
Ісаївський НВК

Свято Нового року в Ісаївському НВК

    Класоводи  початкових класів Ісаївського НВК Людмила Георгіївна Чудак та  Альона Юріївна Яковлєва  підготували з учнями чарівне казкове дійство,під час якого всі присутні поринули у світ казок та переглянули музичну виставу «Вовк та семеро козенят» , казки на новий лад «Коза дереза», « Ріпка»  , «Білосніжка та сім гномів».Учні 3 класу виконали   танець сніжинок .

    Учні 5-6 класів разом з педагогом –організатором Наталією Іванівною Кішларь  підготували виставу  «У казковому лісі». Під час свята з учнями проводились різноманітні конкурси , а переможців нагороджували  призами.

  Учні 7-9 класів на чолі з педагогом-організатором  Ігорем Володимировичем Яковлєвим  та класними керівниками підготували новорічний вечір у вигляді телепередачі на каналі  «Ісаєво ТВ». Всі учасники свята переглянули  «Новорічні шкільні новини»,  гумористічні пародії на програми  «Стосується кожного»,  «Коли ми вдома», «Світське життя». Виступили також ісаївські бабки Матрона і Цвяточок та найпопулярніший дідусь нашої планети зі своєю внучкою .

    З дітьми проводились цікаві конкурси , розваги ,  а самих активних нагороджували призами.Свято закінчилося дискотекою.

   Дуже велика подяка нашим спонсорам : Патрікан Л.Ю.,Черненко С.Ю.,Незгодінська М.Б. . Вони  забезпечили дітей солодощами, новорічними призами.  Голова сільської ради Черненко Л.В. попіклувалась щоб в НВК було доставлено ялинку та сама завітала на новорічне свято в дитячий садок з іграшками та привітаннями .

                                          Яковлєв І.В., педагог-організатор Ісаївського НВК

 

 

Переглядів: 368 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar