Головна » 2016 » Травень » 12 » Ісаївський НВК
11:27
Ісаївський НВК

Пам’ять серця не згасне ніколи !

       З нагоди відзначення у 2016 році Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні     в Ісаївському НВК «ЗОШ І-ІІ ст. ДНЗ»  відбувся ряд заходів, що висвітлювали події 1941 – 1945 рр. та вирішальну роль України у знищенні фашизму в Європі.

       Починаючи з квітня, тривають виховні години, години спілкування, на яких класні керівники знайомлять учнів із фактами  Другої світової  війни, важливими переламними подіями в історії, прикладами мужності й героїзму  воїнів.

       6 травня учні школи разом з педагогами-організаторами Кішларь Н.І. та Яковлєвим І.В. провели урочисту лінійку біля пам’ятника «Невідомому солдату», продемонстрували художній фільм «Хоробре серце ».

     9 травня біля пам’ятника був проведений мітинг «Пам’ять серця не згасне ніколи», в якому прийняли участь Ісаївський НВК , ІПАЛ, Ісаївський БК, сільська рада, бібліотека та жителі села Ісаєве.

      10 травня в будинку культури відбувся вечір «Миру мир», в якому прийняли активну участь учні школи, вихованці ДНЗ, танцювальний колектив «Сонечко», працівники культури, працівники Ісаївського НВК: Кішларь Н.І. Яковлєва А.Ю., Колісніченко І.В., Чудак Л.Г., Несгодинський О.О. Яковлєв І.В., Іващенко Т.А., Садовська О.П.

      Жителів та гостей села після виступу переповнювали емоції.  Глядачі  сприймали виступ стоячи.

                 І.В. Яковлєв, педагог-організатор     Ісаївського НВК                                               

 

Переглядів: 301 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar