Головна » 2016 » Червень » 5 » Ісаївський НВК
08:43
Ісаївський НВК

Випускне свято у дошкільному підрозділі Ісаївського НВК

Чути гамір у садку.

Нині - пишне свято!

Проводжає наш садок в школу дошкільняток.

З квітами усі і так гарно вбрані,

Тільки шкода ,що для нас свято це - прощальне.

          03 червня 2016 року  відбувся випускний  у  дошкільному підрозділі   Ісаївського НВК.

       Ось і виросли малюки, ще недавно вчилися ходити, говорити. Здається, тільки вчора вони прийшли перший раз з мамами за ручку в дитячий заклад – і вже прийшла пора сказати прощальні слова. Настав цей довгоочікувальний день – випускний у дитячому садку – перший крок дитини у доросле життя. Попереду школа – шкільні радості, шкільні товариші, перерви, дзвінки. Перші труднощі, відповіді біля дошки, оцінки і домашні завдання.
      З нагоди свята випускники разом зі своєю вихователькою  Стаховою  Ольгою Миколаївною підготували для батьків цікаву концертну програму. Дітки виконували пісеньки під супровід музичного керівника закладу  С.В. Тузенко,  вальс, а також танець з мамами.

     Людмила Василівна, привітавши маленьких випускників, їхніх батьків, бабусь і дідусів з цією подією, побажала міцного здоров’я, щастя, добра, сімейного затишку. «Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Ми повинні щоднини зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми й неодмінно стануть гордістю України», – зазначила вона.

       Всіх вихованцям вручили дипломи про закінчення ДНЗ.

О.М. Стахова, виховател Ісаївського НВК

 

Переглядів: 346 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar