Головна » 2016 » Червень » 21 » Ісаївський НВК
15:05
Ісаївський НВК

Екскурсія до м.Одеса

   Літо — час ігор, розваг, свободи у виборі заняття, зняття напруги, що накопичилася за рік, період вільного спілкування дітей. Тому, організація змістовного дозвілля і виховання дітей є важливою місією, що покладається на пришкільні табори.З метою забезпечення активного відпочинку дітей,за сприяння  голови  Ісаївської сільської ради  Черненко Л.В.,батьків та спонсорів: Албул А.Ю.,Селіхова В.В., Юрко І.О.,що закупили дизельне паливо та мастильні матеріали, відбулася  поїздка до м.Одеси.

   Вихованці Ісаївського НВК «ЗОШ І-ІІст.-ДНЗ» пришкільного табору «Сонечко»  побували 16 червня в Меморіалі героїчної 411 берегової батареї, насолодилися прохолодою чудових фонтанчиків біля дельфінарія «Немо», оглянули тераріум, де зібрані самі рідкісні види тварин, відвідали Одеський зоопарк з екзотичними тваринами, покаталися на атракціонах в парку Шевченка та смачно пообідали в Макдональсі.

          Враження та емоції дітей були незабутніми!

      Щиро дякуємо нашій сільській голові, спонсорам, батькам за поїздку. Діти отримали море задоволення, заряд бадьорості та енергії, а саме головне – зробили перші кроки по відновленню сил до нового навчального року.

                           Л.Г.Чудак, начальник  Ісаївського  пришкільного табору   «Сонечко»                             

Переглядів: 274 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar