Головна » 2016 » Листопад » 19 » Ісаївський НВК
16:57
Ісаївський НВК

                        Тиждень безпеки дорожнього руху  

             З метою ознайомлення та закріплення знань правил дорожнього руху в Ісаївському НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ»  з 14 по 18 листопада провели тиждень безпеки дорожнього руху. Відповідно до тематики тижня в школі проводилися ряд  інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

         Наприклад, з понеділка по п’ятницю педагогом-організатором  Кішларь Н.І. та учкомом була оформлена виставка на тему: «Тиждень безпеки дорожнього руху».Учні нашої школи з цікавістю роздивлялися  інформацію і також намагалися  виправити один одного, якщо хтось щось не знав з дітей про правила дорожнього руху.

        Протягом тижня в початкових класах пройшов конкурс малюнків на тему: «Безпечна дорога додому», найактивнішим виявився  4 клас,    класний керівник Ісаєнко Н.В.

        У вівторок учні 1 класу разом з вчителем Яковлєвою А.Ю. провела театралізовану гру  « Світлофор», також учням були запропоновані розмальовки у вигляді світлофора , діти повинні були визначити і намалювати правильно кольори, всі активно взяли участь і все правильно зобразили на малюнках.

    У середу учні 3 класу з вчителем Чудак Л.Г. проглянули презентацію на тему: «Правила дорожнього руху до школи», після чого дітям були запропоновані розмальовки «Правильно розфарбуй знак» . Учні з захопленням виконували це завдання .

      З понеділка по п’ятницю  учні 5-9 класів разом з класними керівниками прослухали бесіди : «Дорожні правила вивчай, їх ніколи не забувай», «Обов'язки пішохода» , «Основні правила поведінки учнів на вулиці, дорозі» , «Цифри та факти. Безпека на дорогах».

 Учні 2 класу з класним керівником Мазуренко Т.М. та  вчителем фізкультури Несгодинський О.О. провели  ігри на тему: «Ми юні знавці дорожнього руху». Учні 4 класу писали диктант   на тему:  «Безпека дорожнього руху-це життя».

        

   Н.І. Кішларь , педагог-організатор Ісаївського НВК

Переглядів: 254 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar