Головна » 2016 » Грудень » 7 » Ісаївський НВК
11:46
Ісаївський НВК

Попередження негативних явищ в учнівському середовищі

З метою привернення уваги учасників навчально – виховного процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, щорічно у Ісаївському  НВК проводяться різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насилля».  

      Бібліотекар НВК Албул А.І. організувала у бібліотеці виставку «STOP- насилля».
      28 листопада класні керівники із учнями 5-9 класів провели практичні заняття  на тему: «Насилля: попередити та зупинити» та перегляд   відео роликів на дану тематику. Під час заходу учні активно обговорювали проблему насильства не тільки в сім’ї, а і в навчальному закладі.

     Також  цього ж дня було розроблено анкети  «Твої моральні цінності » та проведено з учнями 7-9 класів на чолі з педагогом-організатором Кішларь Н.І.
       1 грудня  було проведено захід до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, в якому брали участь не лише учні, а педагоги. В закладі діяла акція «червона стрічка», що є символом боротьби з ВІЛ-СНІДом. Медичною сестрою      була проведена лекційний матеріал  щодо СНІДу та оформлено виставку відповідно до теми.

      5 грудня пройшов захід «Дивись на нас, як на рівних», в якому обговорювалися проблеми дітей та людей з обмеженими можливостями

      7 грудня     педагогом- організатором Кішларь Н.І. проведено  тренінг               «Як навчити дітей безпечної поведінки» з учнями 6 класу.

      Неодноразово проводилися з учнями  індивідуальні бесіди «Як поводитися в конфліктних ситуаціях», «Поведінка в екстремальних ситуаціях».

      Проведені заходи, стали приводом для аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги  до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей(дітей) хворих на ВІЛ.

    Памятайте! Потрібно бути уважними до людей та особливо дітей, які вас оточують та не залишати їх у біді.

   Кішларь Н.І., педагог-організатор Ісаївського НВК

 

Переглядів: 252 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar