Головна » 2016 » Грудень » 10 » Ісаївський НВК
12:50
Ісаївський НВК

 

Тиждень математики в Ісаївському НВК

     З 28 листопада по 2 грудня 2016 року в Ісаївському навчально-виховному комплексі пройшов тиждень найдревнішої, найточнішої, наймудрішої та найскладнішої науки – математики. На початку тижня відбулася лінійка, де учні на чолі з учителем Маслянко Г.П. зуміли "показати красу" математики і розказати про важливість її вивчення.

    Учні 8 класу підготували і провели для учнів 5-6 класів математичні вікторини. Найактивнішими учасниками стали: Дудуш М., Байлюк К., Іващенко А., Ольшевська Х. та Олексій В.

      У 5-6 класах цікаво пройшов конкурс веселих математиків. Діти проявили свою кмітливість, зосередженість, організованість при виконанні завдань на підрахунок кількості трикутників, складання геометричних фігур, виконання обчислюваних завдань, розв’язування цікавих логічних задач.

     У 7 класі пройшли математичні змагання, у яких брали участь команда хлопців і команда дівчат. Проведено інтелектуальну гру «Найрозумніший» серед учнів 8 класу. Учні 9 класу стали активними учасниками математичної вікторини. Найкмітливішою була Жукова Зоряна. Прекрасну математичну кмітливість та ерудицію показав Саакян Лєвон.

Кішларь Н.І., педагог-організатор Ісаївського НВК

Переглядів: 263 | Додав: Вікторія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar