Головна » 2017 » Лютий » 21 » Ісаївський НВК
11:15
Ісаївський НВК

 

День пам'яті Героїв Небесної Сотні в Ісаївському НВК

День пам`яті Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Цей день став символом великої людської, громадянської  і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії  нашої  держави. Вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні, які  віддали  своє  життя  під час   Революції   гідності, захищаючи   ідеали  демократії, відстоюючи права і свободи  людини, європейське  майбутнє   України, і у нашій   школи.

 День почався з виконання Державного Гімну  України, а перший урок пройшов   підгаслом «Від Революції  гідності до Країни  гідності». Протягом дня для учнів  було проведено уроки патріотизму: «Хто, як не ми?», «Небесна Сотня то в серцях вогонь»; виховні  години «За Україну, за волю, за славу, за народ»; тематичний  захід на чолі з вчителем початкових класів Чудак Л.Г. та учнями початкової школи  із  вшанування подвигу учасників   Революції  гідності та увічнення  пам’яті   Героїв   Небесної   Сотні «Небесна Сотня:Герої, які  змінили  хід  історії»; перегляди тематичних  фільмів «Майдан. Хроніка  подій», «Двадцять  свідчень   про перший день протистоянь  на  майдані», «Нескорений майдан»; в приміщенні  школи була оформлено тематичну виставку «Ми памʼятаємо!».

 

              Кішларь Н.І., педагог-організатор  Ісаївського НВК

 

Переглядів: 253 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar