Головна » 2015 » Лютий » 19 » Круглий стіл
09:42
Круглий стіл

Відбувся круглий  стіл для класних керівників

  загальноосвітніх шкіл району

17 лютого 2015 року  на базі районного методичного кабінету   Миколаївського району відбувся круглий стіл для класних керівників загальноосвітніх шкіл  району на тему : « Формування громадянськості підлітків засобами соціально – культурної діяльності».

Обговорюючи нагальні питання виховання класні керівники відмітили , що переважна більшість громадян України ,серед них є і діти, і молодь ,виявили високу патріотичну свідомість та міцну громадянську позицію. Це є свідченням системної виховної роботи педагогічних колективів навчальних закладів . Тому одним із найважливіших завдань педагогів ,класних керівників є продовження роботи з формування у дітей громадянських якостей , розуміння приналежності до українського народу.

 Методист районного методичного кабінету Михайліна І.В. ознайомила присутніх з нормативно – правовою базою  та методичними рекомендаціями  з організації патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

 Класний керівник  з Левадівського НВК Прийма Алла Миколаївна та педагог - організатор з Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ст. Топал Ірина Михайлівна поділилися досвідом використання   народних  традицій  та свят у виховній діяльності з класом.

  Король Марія Михайлівна ,класний керівник Новопетрівського НВК,                       наголосила на важливості формування громадянськості підлітків засобами соціально – культурної діяльності. 

Завершив круглий стіл майстер - клас, який провела Фенік Юлія Миколаївна ,  педагог - організатор Миколаївського НВК . Вона ознайомила присутніх з історією  ляльки   - мотанки та навчила її виготовленню. Учасники залишили  собі на згадку виконані власноруч вироби.

              Михайліна І.В., методист РМК

 

 

Переглядів: 464 | Додав: Vthitel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar