Головна » 2015 » Грудень » 1 » Левадівський НВК
11:39
Левадівський НВК

Кожен день у нас цікавий: веселий, плідний та яскравий

     З 23 по 27 листопада 2015 року в Левадівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ»     проводився Тиждень початкової школи. Тиждень розпочав роботу згідно навчально-виховного плану  школи, у відповідності до основних орієнтирів виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх закладів України.

   Тема : «Кожен день у нас цікавий: веселий, плідний та яскравий»

  Мета Тижня початкової школи полягає в тому, щоб допомогти вчителю посилити інтерес учнів до певного предмета, виявити і розвинути дитячі здібності, презентувати нові форми, моделі, технології організації навчання та змістовного дозвілля учнів.

   Під час проведення конкурсів, міні-вікторин, інтелектуальних шоу відбуваються перші самостійні відкриття дитини. Нехай вони навіть невеличкі, і, на перший погляд, незначні, та в них – паростки майбутнього інтересу до науки, до навчання. Реалізовані  дитячі можливості стимулюють інтерес до пізнання нового.

   Вчитель Т.В. Каленюк провела виховну годину «Слава Україні- Героям слава!» та гру вікторину «З якої казки?». Г.В.Байтаз  провела з дітьми  гру-вікторину  «З чого починається Батьківщина?».

  Цікавим та пізнавальним для учнів був конкурс з розгадування ребусів і загадок , який організувала  вчителька С.В. Скапецька. Свої здібності до образотворчого мистецтва можна було виявити на конкурсі малюнків « Я у світі» ,що провела Г.І. Байтаз.

 Завершальним акордом Тижня стали спортивні змагання «Веселі старти» , які провела вчителька початкових класів  Я.В.Омельченко.

                Н.А.Пацалова , заступник директора з навчально-виховної роботи Левадівського НВК

Переглядів: 346 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar