Головна » 2016 » Листопад » 22 » Левадівський НВК
10:02
Левадівський НВК

21 листопада 2016 року в Левадівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» була проведена загальношкільна лінійка, присвячена Дню Гідності та Свободи, підготовлена педагогом-організатором Варенчук Наталією Олександрівною та учнями 5 та 7 класів. Вчитель історії Юрко Павло Володимирович зробив невеликий екскурс в історію даної дати. На лінійці було продемонстровано відео кліп про Україну та два мультимедійні фільми «Україна разом» та «Революція Гідності».

   На заході лунали слова про вшанування патріотизму і мужності громадян, які у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору. Метою заходу було зберегти та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

      В навчальному закладі оформлено стенд «Вірні народу України» з інформацією про односельчан – учасників АТО. Наявний в НВК прапор України, привезений з АТО, з підписами та побажаннями від воїнів.

Н.О.Варенчук, педагог-організатор Левадівського НВК

 

 

 

 

 

Переглядів: 282 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar