Головна » 2017 » Червень » 1 » Миколаївський ДНЗ №1 "Сонечко"
12:01
Миколаївський ДНЗ №1 "Сонечко"

"Дитсадок наш, прощавай – люба школо, зустрічай!"

   Гарно й урочисто в Миколаївському ДНЗ №1 "Сонечко" 24-25 травня 2017 року пройшло свято "Дитсадок наш, прощавай – люба школо, зустрічай!".

    Зусиллями педагогічного колективу, зокрема вихователів старшої групи А.М. Прудкої, Н.М. Боровської та музичного керівника Л.В. Палієнко, організовано цікаве свято, яке запам’ятається малечі надовго. Весь колектив дитячого садка, батьки дітей і дуже багато гостей прийшли привітати дошкільнят зі святом та провести їх до школи.

   Випускники, які парами урочисто ввійшли до святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка – у бальних сукнях, хлопці, як справжні кавалери, – у «метеликах».

   Для гостей свята майбутні першокласники приготували танці «Україна – це ми», «Вальс Анастасія», «Самотня лялька», «Танок з віялами», пісні «Ми діти золоті», «Соколята», «Веселка»  та вірші.

   Багато хороших слів було сказано в цей день всім працівникам ДНЗ, бо саме завдяки їх спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних і здорових дітей, дітей, які мають свої мрії та уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

   З вітальним словом до маленьких випускників та їх батьків звернулася т.в.о. завідуючої дитсадка Змунчило В.А., яка побажала діткам щасливої дороги у доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.

   …Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки!

Ю.М. Семко, методист РМК

 

 

Переглядів: 227 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar