Головна » 2015 » Червень » 3 » Миколаївський ДНЗ (ясла-садок) №1 "Сонечко"
08:55
Миколаївський ДНЗ (ясла-садок) №1 "Сонечко"

Свято-розвага «Веселимося, граємо – літечко зустрічаємо!»

   Літо, літо, літечко – золота пора,

 про це найкраще знає люба дітвора!

    Під час літнього оздоровлення спортивний майданчик Миколаївського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №1 «Сонечко»  був гарно та святково оформлений  повітряними кульками, квітами, гірляндами, адже для вихованців було підготовлено свято-розвагу «Веселимося, граємо – літечко зустрічаємо!».

      Мета – створення у дошкільників святкового настрою, виховання почуття дружби, бажання допомогти один одному, поваги до національних традицій, товариськість, кмітливість, чесність.

   Розпочалося дійство веселим хороводом, що налаштувало дітей на позитивний веселий настрій. У гості завітав клоун (вихователь Присяжнікова А.М.), який співав з дітьми пісні («Сонечко»,  «Пісню про дружбу», «Лев та Черепаха»), загадував загадки  та танцював разом  з дошкільнятами веселий танок «Друзяки» та «Маленькі курчатка».

   З великим задоволенням вихованці грали в різноманітні веселі ігри:  «Півслово за вами», «Коровай», «Сонечко і дощик», «Склади сонечко», «Знайди хатинку для звірятка», «Сонячний світлофор», «Дожени сонячного зайчика», гру-естафету «Хто швидше збере гриби». Проведено конкурси «Малюнок на асфальті» та «Найкраща іграшка».

Сяйвом сонця все залито,

В нас гостює справжнє літо

Кольорове та цікаве

Запашне, смішне, цікаве! – 

такими рядками поезії завершилося свято-розвага.

   Діти отримали не тільки задоволення та гарний настрій, а й солодкі гостинці  від клоуна.

                                                                               Семко Ю.М., методист РМК

 

 

 

Переглядів: 510 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar