Головна » 2015 » Листопад » 27 » Миколаївський НВК
15:20
Миколаївський НВК

Тиждень безпеки життєдіяльності у Миколаївському НВК

     У Миколаївському НВК з 23 по 27 листопада 2015 року пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Це  п’ять днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки.

   23 листопада 2015 року проведено перевірку стану обладнання, справності розеток, вимикачів та проводки;  наявність куточків з охорони праці та безпеки життєдіяльності.

    Відповідно до тематики Тижня в школі були проведені загальні заходи, а саме: загальношкільна лінійка, присвячена відкриттю Тижня, батьківські збори на тему: «Обережність  при експлуатації побутових газо- та електроприладів», «Діти самі вдома в опалювальний сезон», години спілкування «Здоров’я  бережіть,  доки малі», «Найбільше щастя – здоров’я», «Здорове харчування підлітків», бесіди  «Як поводитись зі свійськими та дикими тваринами», «Твоя безпека – це твоя уважність», «Безпечне навчання та відпочинок»,  виховні години «Поведінка поводження з вогнем», «Вогонь – друг і ворог людини».

    Пройшла позачергова перевірка проходження медичних оглядів працівниками та проведення медичних оглядів учнів. Поновлено куточки з охорони праці та безпеки життєдіяльності в 3-4 класах. Учні 4 –х класів разом з класними керівниками написали диктант на тему: «Професія рятівник».

    26 листопада  пройшла зустріч учнів початкових класів (1-4)  з начальником караулу 29 – ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Одеські області лейтенантом служби ЦЗ Цеплицьким В.П., який  розповів вихованцям про правила пожежної безпеки та дії в разі надзвичайної ситуації, відповів на всі поставленні запитання, що виникали у дітей.

    Шкільним бібліотекарем організовано виставку літератури на тему: «Вогонь – друг і ворог людини».

                                                                                                                                                                                     Педос Н.С. ,  директор Миколаївського НВК

                                                                    

 

 

Переглядів: 380 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar