Головна » 2015 » Грудень » 1 » Миколаївський НВК
09:20
Миколаївський НВК

                      Вибір на користь здоров’я

     В Миколаївському навчально-виховному комплексі з 1 грудня 2015 року   розпочався  тиждень « Вибір на користь здоров'я ».  Всі заплановані заходи будуть  спрямовані  на пропаганду здорового способу життя, , профілактику наркоманії, алкоголізму, хвороб, що передаються статевим шляхом ,  ВІЛ/ СНІДУ.  

    Практичний психолог Ольга Дмитрівна Маєвська до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом провела з 5,6  класами бесіди:  «Здоровий спосіб життя», «Здоров'я та здоровий спосіб життя» ,а з 10-11 класами  тренінг  « Ми проти СНІДу, ми за життя!»  

           Соціальним педагогом Наталією Вікторівною Карповою   були проведені виховні заходи з учнями 8-9 класів « Небезпека, яка може торкнутися кожного».    

  Разом з медсестрою школи, практичним психологом, класними керівниками 1 – 11 класів проводиться роз’яснювальна робота серед учнів та їх батьків щодо небезпеки вживання наркотичних засобів, психотропних речовин, отруйних та сильнодіючих лікарських засобів, що містять у своєму складі наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори.

    Бібліотекар школи постійно поновляє діючу виставку літератури з питань профілактики інфекційних, венеричних захворювань, наркоманії, СНІДУ.

                                        Н.С. Педос, директор Миколаївського НВК

Переглядів: 361 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar