Головна » 2016 » Травень » 12 » Миколаївський НВК
13:32
Миколаївський НВК

           Пам'ять: вона кличе.

Вона хвилює, вона торкає наші серця

8 та 9 травня.  У ці  ми згадуємо полеглих і живих, воїнів і мирних жителів – всіх, завдяки кому була завойована перемога над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 рр. Свято 9 Травня стало священним для кожного з нас.

Вихованці Миколаївського НВК  приєдналися до відзначення цієї пам’ятної дати. Волонтерські загони 7-А, 8-А, 8-Б,  9-Б  класів привітали ветеранів: Дубенко Н.Я, Жерновську Н.В, Аркушенко П.О, Макарську Л.І учні з задоволенням слухали розповіді як «Люди Перемоги» здобули її для нас.

Під час заходів до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом учні 11-х класів прийняли участь у «Вахті пам’яті» біля меморіалу слави .  Вихованці середньої вокальної групи, керівник О.О.Виверець, виконали  патріотичну пісню «Спасибі, Вам, фронтовики!»

     В НВК відбулися заходи присвячені з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги .  Класні керівники провели уроки мужності та виховні години. На загальношкільній лінійці  ми згадали та вшанували імена наших односельчан-переможців.

   Педагог організатор Ю.М.Фенік провела майстер- клас «Зроби квітку пам’яті» .

   На протязі тижня вчитель історії К.П.Шарандак показала дітям 7-9 класів художньо- документальні   фільми «Рівень секретності 18»- 2011,  «УПА. Тактика боротьби»-2007.

   Учні 1-11 класів взяли участь у конкурсі малюнка до 9 травня.

  Ми повинні пам’ятати про минуле, дякувати старшому поколінню за Велику Перемогу. Вона сплачена мільйонами життів, сльозами рідних і близьких. Спасибі полеглим і живим. Спасибі і низький уклін всім ветеранам!

                             Н.С.Педос, директор Миколаївського НВК

 

Переглядів: 295 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar