Головна » 2016 » Травень » 27 » Миколаївський НВК
11:07
Миколаївський НВК

Рій "Захисник" Миколаївського НВК  учасник обласного етапу військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура")

   З 19 по 23 травня 2016 рій "Захисник" Миколаївського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ» взяв участь у ІІ-ому (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичній гри «Сокіл» («Джура») на базі оздоровчого закладу «Чайка», в селі Лисенкове, Березівського району.

  Програма змагань була дуже насиченою і включала такі конкурси: строю та пісні «Впоряд», воєнно-історичний конкурс «Відун», долікарської допомоги «Рятівник», змагання з вогневої підготовки, подолання козацької смуги перешкод. Вишкіл: тактична підготовка.

  Команда Миколаївського НВК «Захисник» взяла активну участь у всій конкурсній програмі та була нагороджена грамотою «За кращу командну роботу» та дипломами «За високий рівень підготовки рою до змагань «Смуга перешкод»», «За змістовне висвітлення суспільної значимості проекту «Доброго діла» на засадах лицарського служіння Батьківщині та ближньому», «За командний дух, спритність, уміння використовувати здобуті знання, навички під час «Теренової гри». Та дипломом за третє місце у змаганнях «Смуга перешкод».

                                                             

Переглядів: 361 | Додав: aleni | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar