Головна » 2016 » Грудень » 7 » Миколаївський НВК
16:09
Миколаївський НВК

 

День Збройних Сил України

6 грудня 2016 року в Миколаївському навчально-виховному комплексі  до Дня Збройних Сил України у спортивному залі відбулися святкові змагання між хлопцями .

  Спочатку дівчата перевірили кмітливість і почуття гумору своїх однолітків. А після інтелектуальних завдань розпочалися спортивні змагання. Команди  юнаків  перетягували канат,   віджималися, підтягувалися, одягали протигаз, стрибали на скакалці. Хлопці довели, що вони спритні, розумні, сильні пройшовши цілу низку випробувань Та не згадати тих, з кого розпочалася наша армія - з козаків, ми не могли. Під час вікторини жодного питання не залишилося без відповіді.

Швидко линув час. Сміх, пісні, конкурс на найдовшу шкуринку з почищеної картоплини і лист матері до сина-солдата. І ось воно оголошення переможців! 1 місце посіла команда 7-Б класу.

Після змагань хлопців привітали наші гості, військовослужбовці  Бойко О.П. і Молчанов  С.О. Вони розповіли про те , які риси мають бути у захисника нашої Батьківщини, про необхідність добре вчитися, займатися спортом, поважати однолітків,батьків, вчителів. Виховувати в собі національну гідність, щоб у майбутньому стати спражнім громадянином і солдатом Збройних Сил України.

Ми любимо нашу армію. Служити в ній справа честі і обов'язку.

Про це йшла мова на святковій загальношкільній лінійці та уроках мужності .

С.В.Кіунова, заступник директора з виховної роботи Миколаївського НВК

Переглядів: 252 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar