Головна » 2016 » Грудень » 13 » Миколаївський НВК
14:09
Миколаївський НВК

 

На захисті прав людини

12 грудня 2016 року    учні 11 класу  Миколаївського навчально-виховного комплексу разом з Кіуновою С.В.,заступником директора з виховної роботи , відвідали Комінтернівську місцеву  прокуратуру Одеської області, де пройшла зустріч з прокурором   Боднарчуком В.М.

 Віталій Михайлович розповів про покладені на прокуратуру  обвинувачувальну, представницьку, контрольно-наглядову функції, про новітній етап розвитку прокуратури незалежної України, про її кадровий склад. Про те, що діяльність прокуратури грунтується на засадах верховенства права та визнання людини, її здоров'я, честі і гідності, недоторканності і безпеки, які є найвищою цінністю; законності, справедливості, неупередженності та об'єктивності; презумції невинуватості.    

Прослухавши розповідь, у присутніх виникли питання про справи, які розглядалися останнім часом, про відповідальність і про наслідки правопорушень, про важливість свідчень свідків та ін. Після невеличкої екскурсії будівлею прокуратури Віталій Михайлович запросив гостей відвідувати офіційний сайт Комінтернівської місцевої прокуратури, відвідувати відкриті судові засідання і запропонував майбутнім випускникам одержувати професію юриста і приходити на роботу до прокуратури.

 Дякуємо за змістовну екскурсію!

    С.В.Кіунова, заступник директора з виховної роботи Миколаївського НВК

Переглядів: 295 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar