Головна » 2017 » Січень » 30 » Миколаївський НВК
14:54
Миколаївський НВК

 

Героями не народжуються

Молоді хлопці загинули, захищаючи свою рідну землю. Триста юнаків, життя яких обірвалося біля містечка, назва якого біллю відкликається в серці кожного українця. Крути…

Вони ніколи не тримали в руках зброю, але опинившись перед вибором, між життям і смертю , вони стали на захист свої країни.

29 лютого пройшла панахида біля Пам’ятника Невинноубієнних, в якій прийняли участь учениці 9 -Б класу – Бущан Анастасія, Корчевська Юлія, Руденко Наталія (кл.керівник Лебідь Л.С.)

В Миколаївському НВК проходить тиждень, присвячений увічненню подвигу героїв Крут – «Волі народної дзвін». Черговий 9-Б клас провів загальношкільну тематичну лінійку, на якій Романова Наталія і Корчевська Юлія розповіли про трагічні події 1918 року.

Учні 8-А, працюючи з інтернет-джерелами підібрали матеріали про героїчний подвиг майже однолітків. З 30 січня по 3 лютого пройдуть виховні години та уроки мужності «Герої Крут – для нащадків взірець» - 5-А клас, «Від героїв Крут до сьогодення» - 7-Б клас, « Вони загинули, щоб ми жили!» - 10 клас.

       С.В.Кіунова, заступник директора з ВР Миколаївського НВК

Переглядів: 226 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar