Головна » 2017 » Лютий » 7 » Семінар -практикум педагогів-організаторів та класних керівників
11:55
Семінар -практикум педагогів-організаторів та класних керівників

 

Семінар -практикум педагогів-організаторів та класних керівників у Миколаївському НВК

3 лютого 2017 року в Миколаївському навчально-виховному комплексі пройшло засідання районного методичного об’єднання педагогів-організаторів та класних керівників на тему: «Інноваційні виховні технології як засіб формування методичної компетентності педагогів».

Увазі присутніх педагогів-організаторів був представлений досвід використання інноваційних технологій при організації роботи учнівського самоврядування, який представила  педагог-організатор Миколаївського НВК Ю.М.Фенік. Вона  розповіла про    виховні технології , які застосовуються під час організації діяльності учнівського самоврядування та спрямовані на виховання цілісної особистості, громадянина, патріота своєї держави.

Керівник районного методичного об’єднання В.Г.Ющенко  наголосила на тому, що учнівському самоврядуванню необхідно надавати більше самостійності, спонукати до ініціативності, враховувати природнє бажання дітей бути самостійними.

Про життя   «Шкільної  країни» розповів її президент  Швейдар Богдан. Він представив членів своєї команди та розповів про цікаві справи , акції, конкурси ,  проведення яких ініціювали  члени учнівського самоврядування.

Далі всіх присутніх на семінарі об’єднала одна колективна творча  справа (КТС) «З Україною в серці творимо дива». Учениці 5-а класу Косінська Вікторія та Кулікова Даша провели майстер-клас з виготовлення ляльки-оберега для учасників АТО. Всі намагалися створити найкращу ляльку, адже згодом вони будуть відправлені з посилкою  до наших земляків у зону АТО.

Піводячи підсумки семінару методист РМК І.В.Михайліна наголосила на тому, що роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в сучасному суспільстві, тому що школа має виховати людину з новим мисленням, здатну до творчості, ініціативи, чіткою громадянською позицією.

Виконати ці завдання неможливо без залучення учнів до участі в управлінні шкільними справами, до різних видів діяльності.

І.В.Михайліна, методист РМК

 

 

Переглядів: 269 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar