Головна » 2017 » Лютий » 20 » Миколаївський НВК
15:11
Миколаївський НВК

 

У нашій пам’яті вони залишились назавжди …

Шоковані замахом на основоположні права свободи людини та побиття мирних студентів, сотні тисяч українців вийшли на Майдан Незалежності, вимагаючи покарати винних у побитті студентів та відставки злочинної влади.

На початку революційних подій, нікому і в голову не могло прийти , чим усе обернеться … Слава «Слава Україні! Героям Слава!», що видавалися простим вітанням, набувають нового й особливого значення.

Справжні бої розгорталися в центрі Києва 18-20 лютого на вулицях  Інституцькій , Грушевського, на Європейській площі, майдані , у Маріїнському парку. Навколо вибухи ,стогін, горе. До нас прийшла війна.

Ми стали сучасниками ще однієї трагедії нашої країни.

Сьогодні,  20 лютого  2017 року, в Миколаївському НВК біля погруддя Т.Г.Шевченка зібралися всі небайдужі. Ми  не маємо права забувати, адже загинули мирні люди, віддали свої життя за Україну. Гордо звучить Гімн… В кожному серці бринить біль… Пономаренко Олександра і Будугай Олена нагадали присутнім про події тих трагічних днів… Косінська Вікторія, Шевченко Тетяна, Кулікова Дар’я зі свічками у руках декламували вірші, а сповідь матері, яка втратила сина змусила знову пережити ті трагічні події… Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні .

Біля стенду з фотопортретами загиблих горять свічки.

Ми - українці, ми - будуємо європейську державу! Ми пам’ятаємо

 

С.В.Кіунова, заступник директора Миколаївського НВК з виховної роботи

Переглядів: 284 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar