Головна » 2017 » Червень » 2 » Миколаївський НВК
13:53
Миколаївський НВК

День захисту дітей в пришкільному таборі "Мрія"

при Миколаївському НВК

Весело і гомінко на подвір’ї  Миколаївського НВК! Святкова лінійка-привітання,солодощі за сніданком. Свято розпочинається…

Після урочистої лінійки наші «мрійники» на подвірї створили живу цифру ОДИН, як символ цього святкового дня. Веселі конкурси, загадки.

В гості до вихованців нашого табору завітала керівник відділення ПриватБанку Шарандак А.П., яка провела заняття Школи фінансового успіху, де хлопчаки і дівчатка дізналися про особливості обслуговування, про карту юніора (юного користувача). Це фінансова програма Приватбанку для школярів віком від 6 до 17 років, де дитина може навчитися користуватися банківськими послугами, а також розумно використовувати свої кошти, а батьки можуть контролювати цей процес.

Далі святковою колоною вихованці табору «Мрія» направилися до Миколаївського районного Будинку культури. Святковий концерт, танцювальні батли, інтелектуальні змагання, конкурс малюнку, вікторини та багато іншого.

Браславський Микола переміг в шашкових змаганнях серед учнів 5-9 класів ! Наші вітання! На стадіоні змагалися футболісти.

І знову солодощі…

С.В.Кіунова, заступник директора з виховної роботи Миколаївського НВК

Переглядів: 274 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar