Головна » 2017 » Червень » 12 » Миколаївський НВК
08:50
Миколаївський НВК

Пізнавальний літній відпочинок в таборі "Мрія"

Вихованці пришкільного табору «Мрія» Миколаївського НВК побували на екскурсії в поліції.    Діти ознайомилися зі зброєю, засобами захисту поліцейських і їх небезпечною роботою. Сергій Володимирович Марченко дозволив розібрати і зібрати пістолет, потримати в руках автомат і приміряти на себе засоби захисту.

Молодші школярі завітали до Миколаївської районної дитячої бібліотеки.

А найголовніша подія цього дня відбулася в прохолодному спортивному залі. Тут відбулися спортивні змагання.Перемогу отримав 7 загін, 2  місце – 9 загін, а 3 місце у 1 загону! Вітаємо переможців! Всім успіху і нових спортивних досягнень!

А після змагань  був дуже гарний апетит!

Також цікаво пройшов День океанів . Цей день був присвячений збереженню нашої планети. Адже вода – це найголовніший скарб, який потребує захисту.Ранок почався мандрівкою по «Дну океану» - діти дізналися про підводний світ, про тварин і рослин. А деяких мешканців можна було навіть потримати у руках – різноманітні мушлі, рибу –голку, морських зірок, корали, щелепу акули, шматочок китового вуса… Та хоча океани далеко – наші водойми теж потребують поважного і бережливого ставлення. «Як зробити воду чистою», досліди з солоною, прісною і газованою водою.

А потім розпочалося! На подвір’ї літали мильні бульбашки різних розмірів, задіяні були усі!

  А нещодавно в нашому таборі   пройшла екологічна місія «Бережіть природу рідного краю» . Любов до природи, до традицій рідного краю, вміння бережливо відноситись до живого – це головна тема дня. Тому після невеличкої розповіді – екскурсія до парку. Нажаль, квітів залишилось не багато, та вінки і букети вийшли дуже гарними! Листки каштанів,черемхи, дуба, клена, берези, шишки ялини, різні трави – це  рослини , які символізують процвітання і захищають від злих сил. Плести віночки на Трійцю – дуже давня традиція. В   конкурсі на кращий віночок і букет перемогли: 1 місце – загін І, 2 місце – загін VІ, 3 місце – загін VІІ.

Та щоб наша природа не втратила своєї чарівності ми бережливо відноситись до нашого дому!

С.В.Кіунова, заступник директора з виховної роботи Миколаївського НВК

Переглядів: 301 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar