Головна » 2017 » Червень » 16 » Миколаївський НВК
09:10
Миколаївський НВК

 

Бродвей-шоу в таборі "Мрія"

З чим асоціюється це словосполучення? Це не просто вулиця в Нью-Йорку. Це «Театральний район» відомий на весь світ, це мистецтво і таланти. Таємничий світ музики, співу, поезії в який і ми бажаємо потрапити…

У нас багато талановитих дітей, і ми вирішили влаштували свій маленький Бродвей. Отримали завдання  спробувати себе в інсценуванні казок, сценок і гуморесок. Дуже схвильовані всі розійшлися і почалася підготовка. Ніхто не залишився осторонь…  Свято почалося. Гучними оплесками вітали інсценування пісні «Жили у бабусі три веселих гусі , один сірий, другий білий, третій в капелюсі…» у виконанні 6 загону за що і отримали перше місце. Разом з ними перемогу отримав 9 загін за сценку «Болить зуб». Лунали гуморески, казки, вірші. Друге місце розділили між собою 5 загін і спільний виступ 1 і 2 загонів. 3 місце посіли – 3 і 11 загони. Таланти все не закінчувалися і спільно з вихователями було вирішено продовжити свято 16 червня, де дати можливість виступити всім бажаючим талановитим дітям!

«Вовки та вівці» - мультиплікаційний фільм, який розповів про вміння поставити себе на місце іншого, допомогти слабшому і не втратити власної гідності. Це був фільм з сучасними 3-D ефектами, так що до нас завітав і ще й Голівуд!

С.В.Кіунова, заступник директора з виховної роботи Миколаївського НВК

Переглядів: 315 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar