Головна » 2017 » Червень » 16 » Миколаївський НВК
15:49
Миколаївський НВК

До наступних зустрічей!

Завжди сумно прощатись… Та закриття нашої зміни пройшло на веселій ноті. Наші діти самі талановиті. І сьогодні вони це довели.

«Містер і міс табору» - це яскрава крапка нашої зміни. Після попереднього відбору було вирішено провести гала-концерт.  Перший етап – візитка – кожна маленька міс і містер представили себе, свої вподобання і мрії. Поки дівчатка готувалися до дефіле, хлопці змагалися в влучності.  А далі розпочалося найцікавіше – костюми, сукні своїми руками з незвичайних матеріалів! Ну а як же без талантів. Пісні, танці, вірші, гуморески, сценки… Дуже хотілося, щоб свято продовжувалося, та нажаль прийшла пора підвести підсумки. Містером і міс табору «Мрія» 2017 було обрано за висновками журі – Новіцьку  Мар’яну і Мельниченка Владислава – 1 загін «NON STOP»!!!  Вітаємо з перемогою.

Всі учасники ретельно підготувалися, дуже хвилювалися тому обрати найкращих було дуже-дуже важко.  Дякуємо за участь у концерті!  Розвивайте свої таланти! Глядачам – гарного настрою! Загони отримали грамоти і привітання від Проценко О.Д. і Колонтай Є.В. за активну участь у житті табору.

До наступних зустрічей!

С.В.Кіунова, заступник директора з виховної роботи Миколаївського НВК

Переглядів: 538 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar