Головна » 2016 » Листопад » 15 » Миколаъвський ДНЗ №1 "Сонечко"
14:00
Миколаъвський ДНЗ №1 "Сонечко"

 

Свято осені в наймолодших вихованців

   Миколаївський дошкільний навчальний заклад №1 "Сонечко" знову в святковому настрої.
     Цього разу хвилюються   вихователі і батьки наймолодших  3-х річних  дітей закладу. У них  перше в житті свято, на якому вони читають  вірші, танцюють, співають у великому залі дошкільного навчального закладу. Сьогодні поки що їхніми глядачами є їхні друзі-іграшки. Діти їх сприймають як живих, тому дуже стараються.
   Особливо зацікавлено спілкувалися діти з Краплинкою, роль якої виконала інструктор з фізичного виховання Кіщенко Лілія Юріївна. Діти залюбки грали з Краплинкою в ігри «Збери шишки»,  «Сонечко і дощик»,  «Потяг».
  Ідею вихователя Чинської О.О. про організацію виставки підтримала вихователь Парова Т.В., разом організували батьків на створення виставки осініх композицій. У підготовці виставки взяли активну участь сім'ї дітей: Шип Ангеліни, Бойко Іллі,Бабій Насті,Стернік Ліди,Білощюк Маші,Кордюк Поліни, Сонцева Саші, Голтяна Максима.
  Педагоги і батьки І молодшої групи добре розуміють, що тільки спільними зусиллями можна досягти гарних успіхів у вихованні наймолодших громадян країни.

          Л.М.Андросюк, методист Миколаївського ДНЗ №1 «Сонечко»

Переглядів: 253 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar